Nowy rok witamy w królewskim stylu! 05 stycznia zapraszamy na brunch, podczas którego powitamy rok 2025. Menu bogate w noworoczne specjały, dostępne w formie stołu szwedzkiego JESZ ILE CHCESZ,  urozmaicone daniami dla dzieci.

Dla dzieci jak zawsze przygotowaliśmy wystrzałowe atrakcje ????

Zapraszamy ????

Kiedy? 05.01.2025 r.
O której? 12:30-17:00
Zapraszamy do rezerwacji stolików:
? 667 445 335
? sprzedaz@hotel-rodan.pl
MENU
Brunch noworoczny
Zupa:
Żurek na domowym zakwasie
Ogórkowa wegańskaDania główne:
Golonka po bawarsku
Biodrówka jagnięca konfitowana
Pieczone udko drobiowe / sos słodko / kwaśny
Panierowany dorsz w cieście piwnym
Devolay
Roladka wieprzowa faszerowana oscypkiem i żurawiną
Ratatuj warzywny wegan

Dania ciepłe:
Karmelizowane warzywa okopowe / wegański ser
Kiszona kapusta zasmażana na smalcu
Maślane puree ziemniaczane z szczypiorkiem
Frytki
Pulpeciki z czerwonej soczewicy z orientalnymi przyprawami w sosie pomidorowym / wegan
Ryż z warzywami / wegan
Falafel/ sos arabiatta wegan

Zimne przekąski:
Sałatka z surimi
Sałatka mimoza (jajko / serek topiony/ majonez / kukurydza / marchewka / wędlina)
Carpaccio z półgęska w sosie tuńczykowym
Kanapka z wędzonym szprotem i kawiorem pstrąga
Sałatka Oliwer (ukraińska jarzynowa)
Zimne nóżki/ majonez chrzanowy
Sushi Kalifornia z łososiem
Sushi z awokado / majonez na ostro wegan

Desery:
Mus kokosowy / puree z ananasa
Karpatka
Galaretka z szampana bezalkoholowego / mus malinowy
Faworki
Pączek z pistacją / pączek z dżem śliwkowym / pączek z marmoladą