fbpx

Restauracja

RestAURAcja z dobrą aurą

„JEDZ ŚWIADOMIE DZIŚ, ABYŚ NIE MUSIAŁ LECZYĆ SIĘ JUTRO”

Z prawdziwą przyjemnością oferujemy Państwu kuchnię, którą tworzymy w oparciu o zdrową, ekologiczną żywność, oraz świeże, lokalne produkty.

Hotel Rodan w Kórniku promuje zdrowy styl życia poprzez zrównoważoną aktywność sportową, edukację prozdrowotną a przede wszystkim poprzez zdrowe żywienie. Każde danie produkowane jest od podstaw, ze składników najwyższej jakości, w oparciu o bogate doświadczenie naszych kucharzy. W kuchni gotuje się według zasady „jedz świadomie dziś, abyś nie musiał leczyć się jutro”, gdyż zdrowe nawyki żywieniowe pozwalają utrzymać formę i zdrowie przez długie lata.

W menu znajdują się również ciekawe propozycje dań wegetariańskich i wegańskich. Do menu okolicznościowych podchodzimy bardzo indywidualnie, uwzględniamy alergie i nietolerancje żywieniowe naszych Gości.Promowanie zdrowych nawyków żywieniowych i świadome jedzenie to misja, która przyświeca wszelkim działaniom w Rodanie.

Właścicielka Obiektu, Pani Izabella Ordanik dokłada wszelkich starań, aby serwowane dania były smaczne, zdrowe i zbilansowane. Szkolenia personelu podnoszące kwalifikacje i umiejętności a przede wszystkim samoświadomość kucharzy, cykle wykładów prozdrowotnych, wnikliwy dobór dostawców i produktów oraz poszukiwania nowych smaków powodują, że oferta wegańska Rodanu jest jedną z najciekawszych w okolicach Poznania. Dania bezmięsne są równie smaczne i kompletne jak pozostałe dania z karty. Sezonowa wkładka menu to za każdym razem smak sezonowych produktów w nowatorskim wydaniu.

Zdaniem Właścicieli pasja i energia jaką wkłada się w proces gotowania przekłada się na efekt końcowy widoczny na talerzu.

Ciekawostki i nowości z naszego menu:

  • rozszerzyliśmy ofertę dań bezglutenowych
  • nasze menu zmienia się wraz z porami roku, bazując na sezonowych składnikach
  • staramy się by jak najwięcej składników pochodziło z upraw ekologicznych
  • większość produktów wykorzystywanych w kuchni to produkty organiczne
  • wykorzystujemy najskuteczniejsze techniki wydobywania smaków z naszych potraw, tj. sous vide, która gwarantuje soczystość serwowanej polędwicy wołowej

Zapraszamy codziennie w godzinach: od poniedziałku do soboty od 12:00 do 22:00, a w niedzielę od 12:00 do 21:00.

Poznaj nasze menu

BRUNCH w formie bufetu

Oferta specjalna

Brunch niedzielny to forma obiadowego bufetu gdzie każdy znajdzie coś dla siebie. W niedziele wolne od handlu.

Zasada „jesz, ile chcesz”
za 49 pln/dorosły
29 pln dziecko/ do lat 10

NIEDZIELA RestAURAcja Rodan 13:00- 17:00

W naszej ofercie znajdą Państwo ciekawe i smaczne propozycje dań mięsnych, wegetariańskich i wegańskich, bufet sałatkowy, desery i ciasta wypieku Cukierni Rodan.

Oferta brunchu nie zawiera napoi. Menu zmienne. W przypadku rezerwacji powyżej czterech osób konieczny kontakt z działem sprzedaży +48 509853092

Dowiedz się więcej

Catering

Organizujesz przyjęcie?

Chcesz zamówić posiłki na przyjęcie okolicznościowe w domu lub na spotkanie służbowe w pracy? Chcesz przygotować uroczystość dla dziecka z okazji I. Komunii Świętej w domu?

Nasi kucharze wszystko przygotują i przywiozą pod wskazany adres, dzięki temu zaoszczędzisz czas i energię. Istnieje możliwość skorzystania z obsługi kelnerskiej.

Posiadamy bogate doświadczenie w obsłudze cateringowej imprez kameralnych jak i imprez do 2 tysięcy osób.

Naszą ofertę rozbudowaliśmy o profesjonalny:
catering okolicznościowy, realizowany z pełnym zapleczem kulinarnym w siedzibach firm i w plenerze
catering codzienny, gwarantujący zróżnicowane i odpowiednio zbilansowane menu każdego dnia

Dowiedz się więcej

KKS LECH POZNAŃ

Gotujemy dla mistrzów

Lech Poznań, jako jedyny Klub Piłkarski w Polsce, oprócz Legii Warszawa, który ma własnego kucharza. Jest nim Artur Dzierzbicki – Dyrektor ds. Cateringów Hoteli Rodan i Rodan-Groklin, który decyduje, co jedzą piłkarze Kolejorza. Na co dzień Artur towarzyszy Lechitom podczas wszystkich meczy krajowych jak i zagranicznych.

Sprawdź przykładowe menu piłkarzy Lecha Poznań i co mistrzowie mówią o jedzeniu?

Dowiedz się więcej

Newsletter